Kálvin Apartment 2018 – Budapest

Ha Budapestre látogat és szeretne néhány napot a belvárosban tölteni, ajánljuk önöknek a Kálvin Apartment szolgáltatását. Budapest csodálatos város, de mint minden nagyvárosban gondot jelent a jelentősebb turisztikai központok megközelítése, a városnak nagyon jól szervezett a tömegközlekedése, lakás egyik előnye, hogy tömegközlekedési eszközzel Budapest egész területét bejárhatja, a 4-6 villamos akár az M3 metró, de 47 villamossal is. Minden jelentősebb hely bejárható Budán és Pesten.

A Kálvin Apartment 2018 egész évben várja vendégeit. A lakás kiváló helyen a Kálvin tér közvetlen szomszédságában helyezkedik el, kiválóan felszerelt 6 fő számára. A Társasházban több szállás helyszolgáltatás is működik.

Válassza apartmanunkat, a kényelmes budapesti időtöltéséhez

Vélemények

Szenzációs apartman, tágas, minden kényelmi berendezéssel. Nagyszerű éttermek vannak a közelben. Remek hely, nagyon ajánlott. Fantasztik...

Sz. Gábor - 4 éjszaka

Kiváló vendégvárás. Közel vannak a budapesti látványosságok és a belváros.Kifogástalan helyszín és környezet. Apartman meglepően ...

Zsolt és Andrea - 9 éjszaka

Közelség mindenhez

Elsősorban azon vendégeknek ajánljuk, akik szeretik a nyüzsgő belvárosi hangulatot, mindösszesen 100 méterre helyezkedik el a Ráday utcától, de a Deák tértől is 500 méterre van.

A Nemzeti Múzeum közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a Duna gyalogosan is elérhető. Ha élvezni szeretne Budapest fürdői közel a legszebbet és a legelegánsabbat látogassa meg a gyalogosan megközelíthető Gellért Fürdőt. Éttermek, szórakozóhelyek, bárok 200 méteres körzeten belül vannak.

Az Egyetemek és intézményei az egyetemisták által látogatott helyek karnyújtásnyira vannak a lakástól, Budapest vigalmi negyede pedig 1 km-re van, a Budapesti Korzó 2 km-re található. Ferihegyi reptértől egyenes út vezet az ingatlanhoz.

Szerezzen magának egy fergeteges élményt Budapesten, látogasson meg minket!

UlloiLak20-711

Szolgáltatások

  • Wifi használat
  • Teljes légkondicionálás
  • 30 méterre étterem
  • 50 méterre bevásárlási lehetőség
  • külön egy hálószoba, egy nappali
  • konyhában főzési lehetőség
  • teljesen berendezett
  • külön kérésre napi takarítás

Állandó kedvezmények, kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Foglaljon online és válassza a pihenést velünk Budapesten!

Foglalás most!